Indonéský večer - 24. 4. v 18 h
Indonéské pohlazení chuťových buněk je opravdu velmi různorodé. Široká nabídka koření a ostrost omáček na jedné straně a sladké opojení na straně druhé. Přivoňte, ochutnejte a relaxujte.
Pětichodové menu večera
Předkrm
Saté ayam baku
Indonéské Sataj z kuřecích prsíček podávané s arašídovou omáčkou s čerstvě sekaným koriandrem
Polévka
Soto ajam
Hustá indonéská polévka s rýžovými nudlemi a smaženou šalotkou
Hlavní chod 1
maso rendang
Hovězí dušené v kokosovém mléce se zázvorem a citrónovou trávou, podávané se smaženými nudlemi
Hlavní chod 2
Nasi goreng
Rizoto dle originální receptury doplněné o krevety, pošírované kuřecí prso a řapíkatý celer
Dezert
Pitahaya s litchi a mangovou espumou
Cena večera
430 Kč