Jahodové menu
V červnu si můžete vychutnat výtečné a svěží jahodové menu.
Jahodové menu >>
V červnu si můžete vychutnat výtečné a svěží jahodové menu.
Máme nové dodavatele, které bychom vám rádi představili.
Navázali jsme spolupráci s místní farmou Na hájence, která nám bude dodávat výborné kozí a kravské sýry. Nově také začínáme odebírat přívlastková vína z vinařství Kubík z Velkých Bílovic.
Maminky nás opečovávají celoročně. Tak proč jeden den v roce neopečovávat je?
Oslavte svátek lásky se svou drahou polovičkou v naší VIP whirpool
I v máji jsme si pro vás připravili dobré odpolední chuťovky, pro zahnání hladu.
Výborné a lehké menu, perfektně pasující k teplým májovým dnům.
I v dubnu pro vás máme připravenou orientální měsíční polévku. Tento měsíc jsme zavítali do Vietnamu a připravíme vám tamní variantu na kuřecí vývar.
Dubnové minimenu toasty pocházejí z Anglie, ale díky své jednoduchosti a skvělé chuti se rychle rozšířily do celého světa.
15. 6. 2018 se uskuteční náhradní termín degustačního večera s šéfkuchařem Lukáše Bulíčka.
O letošních Velikonocích si u nás v restauraci můžete vychutnat výtečné velikonoční menu.
Březnové dny již oznamují příchod jara a proto člověku většinou stačí něco malého k zakousnutí, protože tělo již nepotřebuje tolik zásob jako ochranu před mrazem.
Každé březnové odpoledne od 15 do 17 hodin si můžete v naší restauraci vychutnat pravé italské bruschetty.
Ponořte se spolu s námi do exotických vůní kuchyně obyvatel daleké Indonésie.
Lehkým odpoledním doplněním energie v únorových pracovních dnech mezi 15 - 17h jsou u nás 3 druhy speciálních mini-burgerů.
Nenechejte tělo hladovět, nebude mít důvod tvořit si zásoby.
Kouzlo sv. Valentýna - svátku lásky - oslavíme opět s vámi.
Prožijte u nás pár vzácných nevšedních chvil u lahodného valentýnského menu ve dnech od 14. 2 do 18. 2.
Pro lehkou odpolední posilněnou vám v lednových pracovních dnech mezi 15 - 17h nabízíme
mini menu thajských polévek.
Nenechejte tělo hladovět, nebude mít důvod tvořit si zásoby.
Milí gurmáni, máte chuť na sváteční menu, které má šmrnc a říz? Vařit a provázet touto degustací vás bude náš host
šéfkuchař Lukáš Bulíček.
Nechejte si pohladit smysly i duši,
dopřejte si sváteční chvíle.
Využijte příležitost a zpomalte v předvánočním shonu.
Pochutnejte si u nás.
Dovolte Adventu, aby vás oslovil svým svátečním kouzlem.
Otevřete pro něj všechny své smysly.